На Львівщині внаслідок пожежі у будинку загинув чоловік, - ФОТО



Трагедія трапилася ввечері 30 березня, повідомлення про пожежу в с. Погар Стрийського району в одноповерховому дерев'яному житловому будинку до Служби порятунку «101» надійшло о 19:19.

На місце події були направлені вогнеборці м. Сколе, сел. Славське та оперативна група Стрийського районного управління, повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Полум’я швидко поширилось дерев’яними конструкціями будинку, тож на момент прибуття пожежного підрозділу частина будинку та дах були охоплені вогнем. Водночас, існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщений житловий будинок і 2 господарські будівлі.

Пожежу вдалось локалізувати о 20:43 та ліквідувати о 21:11 в складі ланки газодимозахисної служби.

На місці пожежі, в одній з кімнат виявлено тіло власника, 1962 року народження. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах, перекриття на площі 40 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м, три пластикові вікна та стіну на площі 6 кв.м та пошкоджено стіни на площі 60 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини та причина виникнення займання встановлюється.

Читайте також: У Львові дитина на електросамокаті зіткнулася із авто, - ФОТО.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW