ЗСУ повідомили про наслідки нічної атаки дронів



ЗСУ повідомили про наслідки нічної атаки дронів, фото-1

Уночі 31 березня Російська армія випустила по Україні десять ударних безпілотників "Shahed", дев'ять із них було збито ЗСУ. Про це повідомили з Генерального штабу Збройних Сил України.

"Противник продовжує порушувати закони та звичаї війни, використовуючи тактику терору проти мирних громадян нашої держави. Уночі було здійснено дев'ять ракетних запусків по цивільній інфраструктурі міста Харкова, використовуючи при цьому ЗРК С-300. Для завдання авіаційних ударів було задіяно десять ударних БПЛА типу "Shahed-136", дев'ять із яких було знищено нашими захисниками", - йдеться у зведенні.

За даними командування Повітряних Сил, з 21:10 30 березня по 01:30 31 березня 2023 року противник атакував Україну ударними безпілотниками "Shahed-136/131". Також в небі було виявлено до п'яти інших повітряних цілей, які можуть бути повітряними кулями.

Атака дронів велася з північного напрямку - з Брянської області Російської Федерації через Сумську та Чернігівську області.

"Всього знищено дев'ять з десяти ударних дронів: один - підрозділом ППО Сухопутних військ та вісім - силами та засобами воїнів Повітряних Сил - зенітних ракетних підрозділів та мобільних вогневих груп повітряного командування Схід", - підсумувало командування.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW