У центрі Сум водій врізався в паркан і рекламний борд та втік з місця ДТП



Учора, близько 23-ї години, патрульні отримали повідомлення про порушення правил дорожнього руху на площі Покровській. Ані марки автівки, ані номерного знаку заявник не вказав.

Під час патрулювання площі охоронці порядку виявили пошкоджений паркан та рекламні борди. Також на місці інспектори виявили номерний знак, який, ймовірно, залишив учасник ДТП. За наявними базами з'ясувалося, що це був автомобіль Mitsubishi Lancer, тож поліцейські почали його розшукувати. Яким же було здивуванням патрульних, коли через декілька хвилин повз них проїхав пошкоджений легковик Mitsubishi Lancer. На вулиці Ярослава Мудрого патрульні зупинили керманича.

Інспектори з'ясували, що 33-річний водій, не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, після чого допустив наїзд на паркан та борд. Чоловік був з ознаками алкогольного сп'яніння та без реєстраційних документів на автівку. Від проходження огляду на визначення стану сп'яніння на місці автопригоди та в закладі охорони здоров’я він категорично відмовився.

На чоловіка патрульні склали 5 адміністративних матеріалів:

ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП;

ст. 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП;

ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд) КУпАП;

ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП;

ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп'яніння) КУпАП.

Від керування водія відсторонили.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW