Маріупольський «Нільсен» піде з молотка, щоб нагодувати переселенців, - ФОТО



Люди часто дивують. Пресофіцер Головного управління поліції в Донецькій області, заступник начальника відділу комунікації Олександр Полосухін, виявляється, серйозно займається живописом. Зараз його роботи допомагають годувати переселенців з усіх міст Донецької області.

Фото з Фейсбуку Олександра Полосухіна

Волонтер Кирило Долімбаєв розпочинає благодійний аукціон, на який виставлені 6 робіт Олександра Полосухіна (Алекса Полосатого) із зображенням маленьких символів Маріуполя  - статуеток архітектора Нільсена. Їх було 6 до війни, і стояли вони в різних частинах Маріуполя.

Олександр Полосухін на чорному картоні білим маркером намалював всіх шістьох.

Маріупольський «Нільсен» піде з молотка, щоб нагодувати переселенців, - ФОТО, фото-1

Таким чином на аукціон виносяться 6 лотів. Гроші з їх продажу будуть скеровані на закупівлю продуктів для благодійної кухні у Little Mariupol у Дніпрі, яка годує гарячими обідами всіх нужденних переселенців. 

Це вже не перша участь робот майстра у благодійних аукціонах. Як розповів 0629 Олександр Полосухін, він ще у дитинстві закінчив художню школу. Потім дуже довго не малював. Повернувся до мистецтва в 2019 році.

«Писав фарбами, маслом, але пробував різні техніки – лінер, маркери, гелеві ручки. До 24 лютого любим малювати архітектуру. Одна з улюблених моїх робіт – маяк на морі.

Маріупольський «Нільсен» піде з молотка, щоб нагодувати переселенців, - ФОТО, фото-2

Колись два великих фотографи посварилися через зображення цього маяка. Вони зробили фотографію з однієї точки з інтервалом у часі в декілька секунд, а потім вирішили, що один вкрав у іншого фотографію. Цей момент як раз на моїй картині.

Проте зараз хочеться малювати інші речі…»

Зараз в роботах Олександр Полосухіна з’явилось багато сили, мужності, патріотичної символіки.

Якщо вам цікава творчість Олександра Полосухіна, і ви хочете допомогти переселенцям, які втратили житло та роботу, долучайтесь.

Щоб взяти участь, ви можете зробити будь-який донат від 100 гривень, написавши у коментарях під дописом  Кирила Долімбаєва -  ось посилання - суму внеску та у призначенні платежу - «Нільсен».

Після закінчення аукціону - 31.03.2023 (п’ятниця), переможця буде обрано випадковим чином і йому відправлять цю роботу у будь-який куточок України.

Картки для благодійного внеску, банка або PayPal:?

PayPal: [email protected]

Приват: 4731219631744970

Моно: 5375411500922880

https://send.monobank.ua/jar/66DuX8AG9z



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW