ПФК Звягель 1 - 0 Динамо Київ: огляд матчу



ПФК "Звягель" здобуває перемогу в спарингу зі столичним Динамо U19, багаторазовим чемпіоном України, який минулого року під керівництвом Ігоря Костюка успішно представив Україну в юнацькій Лізі чемпіонів, дійшовши до 1/8 турніру. Український клуб зумів двічі перемогти грізних Барселону та Баварію.

ПФК Звягель 1 - 0 Динамо Київ (U19): огляд матчу (відео), фото-1

Ще в першому таймі підопічні Руслана Скидана мали чудові шанси для взяття воріт - зокрема, декілька моментів не реалізував новоспечений форвард Звягеля 19-річний Юрій Бамболя - рятував воротар киян, а іншого разу нашому форварду не вистачило якихось сантиметрів до дальньої стійки воріт. Міг забивати також і Андрій Фесенко, який чудово закручував штрафний удар у дальню "дев'ятку", однак влучив у каркас рамки. У підсумку, перший тайм завершився без забитих голів.

У другому таймі "Звягелю" таки вдалося відкрити рахунок в матчі - чудова діагональна передача пройшла на Володимира Гончарова, а той прострілив на Фесенка: Андрію залишалося в падінні головою переправити м'яч уже у порожні ворота - 1:0!

ПФК Звягель 1 - 0 Динамо Київ (U19): огляд матчу (відео), фото-2

Надалі команди обмінювалися небезпечними атаками, й працювати доводилося обом воротарям. Особливо - воротарю "Динамо" U-19, який наприкінці гри двічі реально врятував свою команду після ударів ще двох молодих новачків "Звягеля" 18-річного Максима Майтака та 20-річного Тараса Завадовича.

У підсумку, фінальний свисток зафіксував мінімальний успіх нашої команди!

Склад "Звягеля": Мигаль, Червінський, Гук, Скидан, Ващенко, Павленко, Лучка, Лавренюк, Фесенко, Бамболя, гравець на перегляді. На заміну виходили: Омелянюк, Гончаров, Авер'янов, Майтак, Завадович, Гаврилюк, Гупаленко, гравець на перегляді. ⚽️ Фесенко, 59.

Джерело: офіційна сторінка ПФК Звягель

Президент "Звягеля" Дмитро Костюк присвятив історичну перемогу вболівальникам команди та зазначив, що клуб звернеться до Голови обласної військової адміністрації Віталія Бунечко, щоб фанам "Звягеля" дозволили відвідувати домашні матчі команди.

"Від імені команди дякую всім нашим вболівальникам за підтримку. Окреме спасибі тим, хто у надскладний воєнний час не дає померти місцевому спорту. Це важко, за це під час війни ніхто не подякує, але вкрай важливо зараз зберегти те, до чого так тяжко йшли! Звягель йшов до професіонального футболу 32 роки! Особливо це складно без жодної підтримки з місцевого, обласного чи державного бюджету, але Професійний футбольний клуб «Звягель» за такою підтримкою ніколи за час свого існування і не звертався. Головне - армія, головне перемоги не на футбольному полі, а на фронті. Не дарма на кожній футболці Професійний футбольний клуб Звягель написано: «Віримо в ЗСУ!» Завдання клубу - давати позитивні емоції і в тилу, і для наших захисників безпосередньо в зоні бойових дій, які, як ми знаємо, слідкують за матчами команди", - зазначив Костюк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW