Найкращі моделі бюджетних смартфонів за ціною та якістю у 2023 році



До переліку були включені гаджети від Samsung, Google, Apple, Moto та OnePlus.

Наразі найбільшим попитом користується сегмент смартфонів середнього класу. Саме таких телефонів зараз найбільше, а їхній функціонал не поступається навіть моделям-флагманам ринку смартфонів.

Експерти порталу Android Authority поділились інформацією, на які смартфони останніх років випуску варто звернути найбільше уваги, ціна яких коливається в межах від 150 до 450 доларів.

Найкращий з найкращих – Google Pixel 6a

Як вважають оглядачі, Pixel 6a є наразі просто найкращим смартфоном для покупців, у яких в гаманці $450. Компанія Google зуміла досягти ідеального балансу ціни і якості. Цей апарат є унікальний на ринку тим, що жоден інший в цьому ціновому сегменті не може навіть змагатись з ним в плані камери, софту і продуктивності.

Але варто зауважити, що за всю цю потужність доведеться платити, і цією платою є час автономної роботи. Акумулятора місткістю 4410 мАг ледь вистачає на цілий день роботи. Ще одним мінусом гаджета є відсутність бездротової зарядки. На жаль, цей телефон можна заряджати лише по дроту при максимальній потужності 18 Вт.

Інші альтернативи

Так як Google Pixel 6a може сподобатись не кожному покупцю, фахівці з Android Authority виокремили сімку альтернативних недорогих смартфонів з гарним балансом ціни та якості.

У список увійшли 4 моделі від компанії Samsung:

Galaxy A53. Топовий смартфон середнього класу від компанії Samsung є одним з небагатьох варіантів, який може позмагатись з Pixel 6a за свої гроші.

Galaxy A32 5G. Хоча Galaxy А53 в загальному кращий. Саме ця модель може запропонувати той самий функціонал за ще нижчою ціною.

Galaxy А13 5G. Цей смартфон гірший за багато бюджетних смартфонів в плані продуктивності і якості збірки, але натомість пропонує більший час автономної роботи, непогану основну камеру, а також великий дисплей.

Galaxy А03s. Ця модель є найдешевшою від компанії Samsung у списку. Цей гаджет, звісно, не є ідеальним, але кращого варіанту за 200 доларів ви точно не знайдете.

Крім вище згаданих, у список від експертів з Android Authority ще потрапили моделі Moto G Stylus 5G, iPhone SE (2022) і Nord N300. Перевагою першого є комплектний стилус, айфон пропонує дешеву точку входу в екосистему Apple, тоді як модель OnePlus є чи не найдоступнішим серед смартфонів з підтримкою мереж п'ятого покоління.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW