Зарплата до 50 тисяч гривень і більше, навіть без вищої освіти: кому в Україні "світять" таки доходи



Як показує аналіз українських сайтів з пошуку роботи, деяким фахівцям робітничих спеціальностей без вищої освіти пропонують вакансії з оплатою від 30 тис. грн. Найкращі пропозиції є для далекобійників, малярів, конструкторів меблів, автомеханікам та тонувальникам авто. При цьому розмір оплати праці дуже різниться в залежності від населених пунктів – чим менше місто, тим менша зарплата.

Середня заробітна плата по країні зараз становить близько 14 тис. грн.

Водій вантажівки

Зарплатня представників цієї спеціальності може сягати близько 50 тис. грн. Найчастіша умова, яку виставлять роботодавці – досвід від одного року. Пропонується офіційне працевлаштування. Такі вакансії часто потребують мережі АЗС (водії бензовозів), торгівельні мережі. При цьому оплата за кожен кілометр у середньому складає 4 гривні, а середній кілометраж за місяць на такій роботі – близько 13 тис. км.

Тонувальник авто

Тонувальники автівок, які займаються тонуванням, укріпленням та захистом автоскла, розтонуванням та зняттям плівок, можуть розраховувати на зарплату від 45 тис. грн. Але людей без досвіду на цю роботу зазвичай не залучають.

Найчастіше на роботу приймають спеціалістів, які займались такими роботами мінімум один рік.

Маляр МФД-фасадів

Досить непогані прибутки і у малярів МФД-фасадів, причому є немало пропозицій офіційного працевлаштування з «білою» заробітною платою. Середня оплата – 40 тис. грн на місяць. Для працевлаштування також важливо мати досвід роботи. Не рідко до умов входить вміння працювати з пульверизатором.

Механік

Автомеханіки можуть заробляти близько 30 тис. грн. Такі спеціалісти проводять діагностику поломок та займаються ремонтними роботами. Більшість роботодавців бажають приймати на роботу людей з досвідом від двох років Розмір заробітної плати залежить від обсягів робіт. Крім того, рівень оплати різниться в залежності від популярності станції технічного обслуговування.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW