На Одещині чоловік обікрав жінку з інвалідністю, поки вона спала, - ФОТО



Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно 25-річного жителя Окнянщини, який обікрав жінку з інвалідністю.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області 

Про зникнення заощаджень у поліцію повідомив родич потерпілої. Правоохоронці встановили, що напередодні в будинку була жінка, яка доглядає за 36-річною лежачою донькою заявника. Поки доглядальниця клопотала по господарству, її чоловік, який прийшов разом із нею, забрав з-під подушки сплячої жінки гаманець із грошима в сумі 25 тисяч гривень.

Оперативники територіального відділу поліції «по гарячих слідах» викрили правопорушника. Чоловік відразу зізнався поліцейським у скоєному, зазначивши, що дружині не було відомо про його протиправні наміри. У нього вилучили п’ять тисяч гривень, решту він встиг витратити на власні потреби.

За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули фігуранту звинувачення у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про таємне викрадення чужого майна (крадіжку), скоєне в умовах воєнного стану.

Обвинувальний акт правоохоронці вже скерували до суду.

На Одещині чоловік обікрав жінку з інвалідністю, поки вона спала, - ФОТО, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW