Топ найдорожчих будинків Харкова у березні



Повномасштабна війна значно змінила ціни на ринку нерухомості в Україні. Особливо це стосується прифронтового Харкова, який ще кілька місяців тому знаходився в зоні обстрілу ствольної російської артилерії. З другого боку навіть в такі скрутні часи ніхто не буде продавати за безцінь шикарні оселі, в яких здається є все, що потрібно людини для щастя.

057 підібрав для вас десять найдорожчих домів у Харкові, які ми знайшли на популярному порталі оголошень.

Топ-1

За 44 мільйони гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 850 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-1

“Будинок 850 м2, р-н Сокільники, з ремонтом та меблями. Комунікації всі центральні. Ділянка 20 соток. Розташування будинку дозволяє швидко дістатися до будь-якого району міста, поруч Парк Горького, дитячі садки, школи, спортивний комплекс з басейном” - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050-619-60-39.

Топ-2

За 33 мільйони гривень продається будинок у Київському районізагальною площею будинку 340 кв2.

“Будинок 220 м2. Планування: 1 й поверх кухня студія, гардероб, санвузол, гостьова кімната, гараж для двох автомобілів. 2й поверх три спальні, два санвузли, гардероб. Комунікації: газ, світло, каналізація септик, центральна вода по вулиці. Ділянка 6 діб. Район Київський, мікрорайон Село Жуковського (селище Жуковского)”, - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050- 619-60-39.

Топ-3

За 25 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок в сучасному стилі у Шевченківському районі загальною площею будинку 260 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-16

“Продам новий двоповерховий будинок в сучасному стилі у місті Харків. Розташоване у КП Лісне (закрите котеджне містечко, район Лісопарку). Загальна площа будинку 260 м2. Гараж на дві машини 60 м2
На першому поверсі запроєктована велика вітальня з панорамними вікнами, поєднана з кухнею та обідньою зоною, окрема ігрова кімната, кабінет, два санвузли, кімната для прання, гардероб.
На другому основна спальня з ванною кімнатою та гардеробом, дві дитячі спальні та санвузол.

У будинку виконано дизайнерський ремонт, із застосуванням екологічно чистих матеріалів. Встановлена кухня з побутовою технікою Asko. Грамотно спланований простір будинку, в якому багато світла та повітря. Ділянка 20 соток”,- йдеться в оголошенні.



Телефон для звʼязку: 097- 929 -28-32.

Топ-4

За 650 тисяч доларів продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 500 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-23

“Ціна до війни 950000$. Будинок 500 м2 на Сокільниках + гостьовий будинок (кухня, спальня, санвузол). Ділянка 20 соток. На ділянці окрема зона барбекю, ландшафтний дизайн (дорослі хвойні дерева)” - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050 -619-60-39.

Топ-5

За 625 тисяч доларів продається двоповерховий будинок у Київському районізагальною площею будинку 320 кв2.

“Продається широкий будинок, авторський проект, у престижному районі Харкова. Комфорт: Басейн, Тераса, Відеоспостереження, Автонавіс, Автоматичні ворота, Балкон, Ванна, Огорожа, Гараж, Підігрів підлоги, Охорона території, Душова кабіна, Сигналізація”,- йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050 - 301- 41-77.

Топ-6

За 22 мільйони гривень продається двоповерховий будинок у Холодногірському районі загальною площею будинку 487 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-35

“Продам новий будинок в котеджному селищі, Холодна Гора 5-7 хв. Загальна площа 487 м. кв., 2 поверхи, новий дизайнерський ремонт. Побудований за індивідуальним проектом з використанням високоякісних будівельних матеріалів. Планування: простора кухня-вітальня, спальня зі своїм С/У та великим гардеробом, дві дитячі з СУ та гардеробними, кабінет, 2 гостьові кімнати, кабінет, спортзал. Будинок оснащений сигналізацією, системою кондиціювання, розумною системою опалення, системою очищення води. Все укомплектовано дорогими меблями та технікою (Австрія, Італія) (у ціну не входить, обговорюється окремо). Дві тераси вздовж будинку, альтанка на 20 осіб, басейн, гараж на 2 машини, приміщення для охорони та хозприміщення. Ділянка 50 соток з високим парканом” - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050-325-66-96

Топ-7

За 19 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 250 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-36

“Продам 2-х поверховий будинок на Шатилівці 2000 г / п, сторона джерела. Загальна площа 250 кв.м., на 1-му поверсі простора кухня-вітальня 50 кв.м. з виходом у сад, дві окремі кімнати, два санвузли, на 2-му поверсі велика гостьова та вбиральня. Ділянка 10 соток, ландшафтний дизайн, зона барбекю, капітальний гараж на 4 машини”- йдеться в оголошенні.



Телефон для звʼязку: 098 -247-68 -36.

Топ-8

За 18,5 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 207 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-48



“Продам котедж з видом на лісопарк, розташований за 500 метрів від проспекту Науки в екологічно чистому місці найближчої близькості до центру Харкова. Площа будинку 207 метрів Ділянка 8 соток.

Світлий та стильний будинок, в інтер'єрі широко поширені елементи вінтажного дизайну та арт-деко: контраст чорного із золотом, меблі з елементами бароко, розкішні люстри та різноманітність вікторіанських картин...

На першому поверсі все продумано для спілкування та відпочинку: у вітальні можна посидіти перед каміном, зі світлої їдальні ви можете як вийти на літню веранду, так і на вулицю, а другий поверх - це приватна зона з двома спальнями з виходами на широкі лоджії” -- йдеться в оголошенні.



Телефон для звʼязку: 097 -452-69-44.

Топ-9

За 18 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 440 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-62

“Продам свій сучасний будинок 2 пов., пл. 440 заг/100 житлових/30 кв.м кухня, з дорогих керамічних блоків Paratherm, 7 кімнат, сауна, спортзал, галерея, студія (передбачений камін) під фінішне оздоблення.

За конфігурацією розташований буквою "П" на одному поверсі, дві частини будинку з'єднані галерей і мають внутрішній дворик. В основній частині будинку дві спальні з вбиральнями розташовані на другому поверсі. У будинку газ та вода. Ділянка 60 сотів. Є свердловина, господарські будівлі, гараж на кілька автомобілів...

Наявність зони SPA та хамам з кімнатою відпочинку. Просторий спортзал. Вітражні вікна, на ділянці відкритий басейн з протитечією та окремо купіль з джакузі, стильна альтанка з літньою кухнею, санвузлом та душовою, є дорогий ландшафтний дизайн з автоматичним поливом. На ділянці понад 300 хвойних дерев”, - йдеться в оголошенні..


Телефон для звʼязку: 067 -570-06-69.

Топ-10

За 17 мільйонів гривень продається трьохповерховий будинок у Холодногірському районі загальною площею будинку 380 кв2.

Топ найдорожчих будинків Харкова у березні, фото-63

“Продам гарний будинок 380 кв.м., в тихому спокійному місці біля лісу (Р-он Робесп'єра). Супер-місце, чудова транспортна розв'язка, 8 хв. до основної площі міста. Будинок з цегли, оздоблення "фагот", бітумна черепиця, склопакети та підвіконня "червоне дерево", красиве дороге кування, 3 рівні + цокольний поверх з вікнами. 1 пов. - хол-21 кв.м., вітальня-31 кв.м., кухня-їдальня-32 кв.м., кімната-12 кв.м., з/в з душовою. 2пов. - 3 спальні (32+29+15 кв.м.), з/в-15м2 з джакузі. 3 эт. - мансардного типу.

Просторий кабінет 85м2, Н-3, 60, балкон, панорамні вікна з видом на ліс. На цокольному поверсі розташовані вбиральня, котельня, спортивний зал, підсобні приміщення. Тепла підлога, сигналізація, відеоспостереження.

На ділянці 10 сотень. знаходиться гостьовий будинок з цокольним поверхом, в'їзд у двір та гараж з автоматичними воротами, критий басейн з підігрівом води, альтанка з мангалом, вольєр для собаки, фруктові дерева” - йдеться в оголошенні.



Телефон для звʼязку: 099 -569- 09- 20.









AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW