Встановлять ще 4 відеокамери, завдяки яким каратимуть водіїв за порушення: в поліції Тернопільщини зізналися, де саме



У Тернополі працюють камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, які фіксують перевищення встановлених обмежень для швидкості руху транспорту.

У межах міста Тернополя працюють 5 камер: проспект Злуки, 45-Б; проспект Злуки, 47-Б; вулиця Протасевича, 8; вулиця Степана Будного, 28; проспект Степана Бандери, 90.

Для зменшення аварійності на автодорогах державного значення в межах Тернопільської області додатково буде встановлено 4 камери автоматичної фіксації, на ділянках, де стаються ДТП з тяжкими наслідками.

Здійснивши комісійне обстеження окремих аварійно небезпечних ділянок на автошляхах, інспектори відділу безпеки дорожнього руху спільно з представниками служби автомобільних доріг та відповідними фахівцями визначили місця для додаткового встановлення комплексів автоматичної відеофіксації порушень ПДР.

Планується встановлення 4-х камер в межах області:селище Велика Березовиця; село Смиківці; село Гаї-Гречинські; село Горинка.

У полції ангадують, що за порушення швидкісного режиму передбачена адміністративна відповідальність за ч. 1 ст. 122 КУпАП — штраф 340 гривень. Кермуйте відповідально та дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW