У різних районах Кривого Рогу за один день двоє водіїв напідпитку потрапили у ДТП, - ФОТО



Протягом одного дня в Центрально-Міському та Довгинцівському районах водіі напідпитку потрапили у ДТП.

Про це повідомляє пресслужба ППП Кривого Рогу.

Днями патрульні виявили ДТП у Центрально-Міському районі. Водій автомобіля Chevrolet врізався в стовп. 

Керманич ледь тримався на ногах та погодився пройти огляд стан алкогольного сп’яніння на місці та "надув" у Драгер 2,44 проміле. Результат у 12 разів перевищив допустиму норму.

Інспектори склали на горе-водія протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, у стані сп’яніння) КУпАП. Добре, що вдалося уникнути більш серйозних наслідків, адже цього разу постраждав лише стовп. 

У Довгинцівському районі на вулиці Фабричній сталася дорожньо-транспортна пригода між транспортними засобами Mercedes-Benz та Renault. 

Винуватець аварії водій автомобіля Mercedes-Benz перебував у стані сп‘яніння. Керманич погодився пройти огляд. Результат склав 2,53 проміле, що майже у 13 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на водія протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, у стані сп’яніння) КУпАП. 

Пам’ятайте, що алкоголь і кермо – несумісні❗️

З початку року криворізькі патрульні виявили 1145 нетверезих водія та склали на них відповідні адміністративні матеріали.

Пам’ятайте, що алкоголь і кермо — несумісні речі! Керуйте відповідально! 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW