На Закарпатті прикордонники розпочали сезонне обслуговування техніки та відновлення інженерних споруд



З приходом весняного тепла та настанням сприятливих умов, прикордонники Мукачівського загону щорічно фіксують збільшення спроб порушення кордону.

Щоб вчасно виявити та припинити такі спроби, або ж застерегти від намагань порушити державний рубіж інженерними підрозділами загону встановлюються інформаційні знаки, виорюються контрольно-слідові смуги, відновлюються наявні та встановлюються нові загородження, які дозволяють забезпечити надійну охорону кордону.

Крім того, з метою забезпечення своєчасного реагування на зміни в обстановці та припинення спроб порушення кордону використовується автомобільна техніка, оптичні та електронно-оптичні прилади, зброя тощо. Уся наявна в прикордонних підрозділах техніка та технічні засоби підлягають сезонному обслуговуванню, правильність проведення якого забезпечує надійність та довготривалість їх експлуатації.

Сьогодні із підлеглим персоналом, який залучатиметься до виконання робіт проведено фахово-методичні заняття. Військовослужбовцям продемонстрували найбільш складні операції з технічного обслуговування, порядку обладнання робочих місць, а також постів у пунктах технічного обслуговування і ремонту.

Також довели порядок дотримання мір безпеки під час виконання робіт зі встановлення чи відновлення інженерних загороджень, експлуатації і ремонту автомобільної техніки, технічних засобів тощо.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW