190 км без підзарядки та платформа від Smart: в Україні з'явився бюджетний електромобіль Renault Twingo Z.E.



Невеличкий за розміром автомобіль Renault Twingo Z.E. сягає всього 3,6 м і був виготовлений на базі Smart. Цей електрокар оснащений 82-сильним двигуном і має можливість проїхати дистанцію в 190 км без підзарядки.

В нашу країну привезли перший Renault Twingo Z.E. Саме ця модель є найдоступнішим серед електрокарів французького бренду на європейському ринку.

Електрокар побудований на платформі Smart

Переважна більшість Renault Twingo третього покоління працює на бензиновому паливі, в 2021 лінійку цієї моделі доповнив й автомобіль, що працює на електриці. Разом із цим цей факт зовсім не дивує, оскільки модель сконструйована на платформі Smart. Саме ця німецька марка повністю перейшла на автомобілі, що працюють на електриці. Це означає, що силову установку розробляти не довелося.

Renault Twingo Z.E. укомплектований 82-сильним двигуном на задній осі. Такий двигун має змогу розвинути швидкість у 135 км/год. А для того, щоб розігнатися до швидкості 100 км/год йому потрібно всього 12,6 с.

Батарея Renault Twingo Z.E. трішки більша, ніж у спорідненого Smart – ємністю 22 кВт∙год. Заявлений запас ходу становить 190 км.

Twingo укомплектований клімат-контролем, круїз-контролем та камерою заднього виду.

Досить компактний 3,6-метровий електрокар Renault Twingo Z.E. належить до А-класу. Цей Хетчбек на вигляд майже не відрізняється від версії, що працює на бензиновому паливі – його вирізняє тільки змінений дизайн передньої частини.

У Європейських країнах ціна новітнього Renault Twingo Z.E. стартує від 24 165 євро. Електромобіль укомплектований клімат-контролем, круїз-контролем, камерою заднього виду, підігрівом сидінь, датчики дощу та світла.

Фото: nextcar.uaФото: nextcar.ua

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW