У Житомирі поліцейські допомогли дітям повернути власниці загублений гаманець з грішми



Чужу річ із певною сумою та документами увечері 14 березня знайшов 13-річний Артем Неподобний у дворі однієї з багатоповерхівок Житомира.

Він одразу приніс знахідку до райуправління поліції. Правоохоронці встановили власницю гаманця та разом з хлопцем повернули їй.

13-річний Артем розповів правоохоронцям, що знайшов чужу річ на лаві у дворі багатоповерхівки. За його словами, її, напевно, забули дівчата, які сиділи там, допоки вони з друзями грали неподалік.

Хлопець який час вичікував, чи за гаманцем не повернеться власник, а потім одразу ж заніс знахідку до поліції. Усередині виявилися понад 2 тисячі гривень готівкою, банківська картка та студентський квиток.

Саме ця інформація і допомогла поліцейським швидко встановити власницю згуби та зв’язатися з нею телефоном. 19-річна Анна, студентка одного з місцевих вишів, була неабияк здивована, адже про зникнення свого гаманця дізналася від правоохоронців.

А вже за кілька хвилин Артем з товаришем у приміщенні райуправління поліції віддав свою знахідку дівчині.

- Це перший подібний випадок у моєму житті, - розповідає підліток. - Мені навіть на думку не спало забрати гаманець собі, адже це чужа річ, і вона необхідна власнику.

Правоохоронці висловлюють подяку Артему Неподобному та його товаришам за свідому життєву позицію, а батькам підлітків – за правильне виховання дітей. Такий вчинок, без сумніву, може бути прикладом для наслідування.

Житомирське районне управління поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW