Росіяни обстріляли Донеччину зі Смерчів, Ураганів та Торнадо-С. Вбито одного мирного жителя, поранено - одинадцять



Протягом минулого дня, 15 березня, росіяни вели інтенсивний вогонь по Костянтинівці: обстріляли місто з Торнадо-С та Ураганів. Поранено 6 людей, пошкоджено школу, 5 багатоповерхівок, 20 приватних будинків і 11 цивільних автівок. Також під удар зі Смерчів потрапила Українка Покровської громади – ніхто не постраждав. Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 11.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

На Волноваському напрямку вночі обстріляли Богоявленку – без жертв.

На Донецькому напрямку поранено людину у Гострому Курахівської громади, пошкоджено приватний будинок у Зоряному Мар’їнської громади. Комишівка Новогродівської громади зазнала ракетного удару – пошкоджено житловий будинок, без постраждалих.

На Горлівському напрямку 1 людина поранена в Іллінівці – пошкоджено 3 приватних будинки, дитсадок та інклюзивно-ресурсний центр. Гучно було на околицях Торецької, Часовоярської та Соледарської громад. Відомо про щонайменше 1 загиблого і 1 пораненого цивільного у Бахмуті – місто тримає оборону, незважаючи на безупинні ворожі атаки та обстріли.

На Лисичанському напрямку легкі поранення отримали 2 людини у Званівці – там пошкоджено приватні будинки на трьох вулицях. Також на території громади пошкоджено будинки у Переїзному.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW