Вступна кампанія в Одесі: що потрібно знати батькам майбутніх першокласників



Скоро в Одесі розпочнеться вступна кампанія для першокласників. Директор міського департаменту освіти і науки Олена Буйневич розповіла, що потрібно знати батькам майбутніх школярів.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua.

Прийом заяв триватиме з 3 квітня по 31 травня. Пізніше - тільки на вільні місця. До заяви необхідно додати медичну довідку зазначеного зразку, копію свідоцтва про народження та можуть додаватися документи, що підтверджують право першочергового вступу.

Подати документи можна як особисто, так і електронною поштою, але в останньому випадку краще подзвонити і запевнитись, що документи дійшли.

Медична довідка обов’язкова. Наразі можна її принести до кінця серпня, але до цього слід поставитись серйозно, адже першого вересня дитина не зможе приступити до занять без неї. Якщо дитина за кордоном, можна додати довідку при поверненні в Україну.

Очно чи дистанційно - вирішують батьки. Чи є у школі сховище, повідомлять у самій школі. Якщо немає, батькам повідомлять, у приміщенні якого закладу буде організовано очний клас.

Нижче перелік документів, роз’яснення щодо першочергового вступу, закріплена територія та корисні посилання.

Закріплення території обслуговування за закладами загальної середньоі освіти https://osvita-omr.gov.ua/znz/

За цим посиланням є телефони територіальних відділів освіти, де батькам майбутніх першокласників допоможуть з усіх питань щодо вступу.

До 3 червня необхідно підтвердити у телефонному режимі намір вступити до конкретної школи.

Вступна кампанія в Одесі: що потрібно знати батькам майбутніх першокласників, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW