До 12 років за ґратами засудили кілера, який планував вбивство Буданова та Резнікова



Печерський районний суд міста Києва призначив 12 років тюрми з конфіскацією майна російському кілеру, який готував замах на життя перших осіб держави.

За даними слідства, зловмисник займався підготовкою вбивства міністра оборони та керівника Головного управління розвідки України, а також відомого українського активіста.

За вбивство кожного з них російські "куратори" обіцяли винагороду у розмірі від 100 до 150 тис. дол.

Про це повідомляє СБУ у Телеграм.

"Контррозвідники Служби безпеки із залученням бійців ЦСО "А" затримали зловмисника у результаті багатоетапної спецоперації на території Волинської області у серпні 2022 року", - йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, фігурантом справи виявився мешканець тимчасово окупованого Луганська, який у складі терористичної організації "лнр" брав активну участь у бойових діях проти сил АТО на сході України.

"Після повномасштабного вторгнення він був завербований кадровим співробітником російської воєнної розвідки для проведення підривної діяльності. За завданням координатора з москви він мав організувати ліквідацію українського військового, який, на думку окупантів, нібито причетний до фізичної розправи над російськими військовополоненими", - додали у відомстві.

Це вбивство мало стати "тестовим випробуванням" перед виконанням замаху на керівників оборонних відомств України.

Під час обшуку у зловмисника виявлено докази злочинних дій, а також паспорт громадянина рф.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW