В Одесі водій автівки переїхав собаку та залишил її помирати, - ВІДЕО



14 березня у соцмережах з'явилось відео, де машина переїжджає собаку.

Про це повідомляє журналіст 048.ua

На цьому відео видно, як водій машини, не помітивши собаку, переїжджає її. Зупиняється, відкриває двері, дивиться на собаку, яка скавчить від болю, закриває двері та їде далі.

Одна з мешканок двору, де живе собака, написала про стан її здоров'я. За її словами, Чернушка (так називають тварину сусіди) вже має поважний вік - 16 років. Зараз собака знаходиться у веткліниці.

"Знайомтеся, це Чернушка - собака, яка живе в нашому дворі і причому живе вже дуже давно, їй вже 15-16 років і вона спокійно проживала свою старість. Собачка дуже полохлива, боїться людей, ні до кого не підходить - одним словом нешкідлива. Але вчора з 6 до 7 ранку одна істота (інакше я його назвати не можу), просто переїхала бідну тварину, що відбувалося в той момент, ви можете побачити на відео, жінка, яка сіла потім в машину - його дружина. Як можна було наїхати на тварину, побачити це, що вона мучиться, скиглить від болю на весь двір і потім просто виїхати - не вкладається в голові", - розповіла одеситка.

За її словами, Чернушка зараз знаходиться у ветклініці, у неї перелом обох тазових кісток, лапи, пошкодження внутрішніх органів. Сума її лікування становитиме близько 30-40 тисяч гривень, оскільки їй будуть ставити дві пластини, а також потрібні ліки, аналізи, стаціонар.

"Небайдужі сусіди вчора збиралися і скинулися на лікування - близько 20 тисяч гривень є. Головне, щоб собака перенесла дві операції та два наркози, а після реабілітацію. Що стосується цієї істоти, яка її переїхала: вчора ми насильно змусили її поїхати в клініку і він сплатив 2 тисячі гривень за 1 день, відмовившись оплачувати лікування, нібито грошей немає, хоча це не так. Увечері частина сусідів вийшла знову з ним говорити, що напишемо заяву на нього, подамо до суду, опублікуємо все в інтернет - на що він відповідав, що йому все одно, у нього є адвокат, а оплачувати повністю лікування не буде, після чого під тиском дав ще 4 тисячі гривень і сказав, що більше не дасть", - написала жінка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lora Grigorova (@lora.grigorovaa)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW