Масштабна повітряна тривога: є інформація про можливий запуск ракет



Триває триста вісімдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення. Наразі в Україні оголошена масштабна повітряна тривога і з'являється інформація про пуски ракет. 

Про це повідомляє редакція. 

Наразі вже є інформація про можливий запуск ракет зі стратегічної авіації. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук закликає реагувати на сигнал повітряної тривоги. Подібні повідомлення з'явлюються у більшості посадових осіб. 

Речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат у коментарі "Українській правді" зазначив, що 13 березня спостерігається активність стратегічної і тактичної авіації, через це в столиці та половині областей України було оголошено повітряну тривогу.

Масштабна повітряна тривога: є інформація про можливий запуск ракет, фото-1

Зокрема був зафіксований зліт стратегічного бомбардувальника-ракетоносця Ту-160 з аеродрому в Енгельсі Саратовської області. Він виконував маневри.

Також в рф спостерігався переліт чотирьох винищувачів МіГ-31БМ (модифікація, що не є носієм аеробалістичних ракет "Кинджал" -ред.) у Курську область.

Дальній стратегічний бомбардувальник-ракетоносець Ту-22 М3 вилетів із аеродрому "Шайковка" на північ.

Також, за словами Ігната, в Брянській області рф та на східному напрямку фіксувалася активність тактичної авіації росії.

Що передувало: О 13.16 13 березня у Києві та низці регіонів на півночі, в центрі та на сході України пролунала повітряна тривога. Вона тривала трохи більше пів години.

Станом на 13:52 з'явилася інформація, що всі цілі були імітаційними. Тому по всій території України оголошено відбій. 

Таким чином рашисти проводять розвідку.

Зазначимо, що зранку речник ОК "Південь" Владислав Назаров повідомляв, що російські окупаційні війська вивели у Чорне море 2 надводних ракетоносії, споряджених до 16 ракетами типу "калібр".

Не виключена активність ворожих розвідувальних БпЛА. 

За словами Назарова, в Чорне море ворогом виведено 2 надводних ракетоносії, споряджені до 16 ракет типу "Калібр".

"Загроза нанесення ракетного удару надзвичайно висока. Не нехтуйте заходами безпеки, дослухайтеся до сигналів повітряної тривоги", - підсумував він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW