Гороскоп на тиждень 13-19 березня: Терезам – клопоти, Стрільцям – приємні сюрпризи, Водоліям – перешкоди



Попереджений – значить озброєний! Вже завтра розпочнеться черговий тиждень, зі своїми складнощами, успіхами та переживаннями. На всіх нас чекають різні події як успішні, так і не дуже. Але все це складові життя, без яких неможливо.

Тож пропонуємо Вам ознайомитись із гороскопом для всіх знаків на 13-19 березня:

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Тиждень може бути насиченим в емоцiйному планi. Ймовiрно, що Овнiв може захопити дуже сильне почуття - кохання можливе так само, як i ненависть. Не виключено, що Овни зможуть проявити свої таланти i здiбностi на найрiзноманiтнiших рiвнях, блиснути в суспiльствi, привернути увагу осiб протилежної статi. Можливi значнi подiї в особистому життi, подарунки, приємнi спогади.
Сприятливi днi: 14, 18; несприятливi: 13.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 21 травня)

Визнання i успiх не обiйдуть вас стороною. Цей тиждень надовго залишиться в пам`ятi. Вдалий час для покупок i придбань. Не дивлячись нi на що, Тiльцям вдасться здiйснити тi мрiї, якi не покидали їх останнiм часом. Вiдчуття незадоволеностi може зiпсувати враження вiд сприятливих подiй цього тижня.
Сприятливi днi: 13; несприятливi: 17.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Близнюки можуть бути трохи наївними. Оточуючi легко можуть зловжити їхньою довiрливiстю. Велика вiрогiднiсть пограбування, травми, насильства. У другiй половинi тижня Близнюки вiдчують прилив сил. Для їхньої дiяльностi буде характерна унiверсальнiсть. Навiть з найзаплутанiших ситуацiй вони зможуть вийти з вигодою для себе.
Сприятливi днi: 17, 18; несприятливi: 19.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: РАК (22 червня – 22 липня)

Щось заважає Ракам йти вперед, не дивлячись на їхню упевненiсть i напористiсть. Ймовiрно, причина в них самих. Сум`яття вiдчуттiв здатне нашкодити репутацiї Ракiв i ускладнити вiдносини з близькими. Суперечливий, подвiйний тиждень. Стан роздратування може змiнятися розкаянням. Не виключенi конфлiктнi вiдносини з домашнiми. Раки можуть вiдчути докори сумлiння через свою безцеремоннiсть i жорстокiсть у спiлкуваннi з найдорожчими людьми, старшими родичами.
Сприятливi днi: 18; несприятливi: 15.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

Чудова пора для музичних i чутливих людей. Левами можуть оволодiти високi почуття, прагнення до гармонiї. Сприятливi подорожi, поїздки. Зростають духовнi i творчi потенцiї, сексуальнi можливостi. У другiй половинi тижня справи принесуть збитки, плани багатьох Левiв будуть порушенi. Загостряться конфлiкти. Пiдвищена небезпека нещасних випадкiв. Будьте максимально обережнi.
Сприятливi днi: 14, 17; несприятливi: 18.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

Критичний тиждень. Можливiсть рiшення на цьому тижнi яких-небудь проблем украй мала. Неуважнiсть, поверхневiсть думок, якась легковажнiсть у спiлкуваннi можуть понизити ваш авторитет в очах оточуючих. Вiрогiднi дрiбнi конфлiкти з навколишнiми людьми. Кiнець тижня сприятливий для вiдряджень, покупок, укладення шлюбiв, угод.
Сприятливi днi: 13, 17; несприятливi: 19.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень принесе тягар нового клопоту або обов`язкiв, невиправданi витрати. Захоплення завершиться якимось розчаруванням. Тиждень сприятливий для соцiальних i творчих контактiв. Проте уникайте демонстративних форм поведiнки. Зайва довiрливiсть спричинить за собою фiнансовi i моральнi втрати. Не всi умови дозрiли для виконання бажань. Iснують певнi обмеження, якi скоро зникнуть.
Сприятливi днi: 14; несприятливi: 16.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: СКОРПІОН (24 жовтня – 21 листопада)

Цей тиждень припускає об`єктивне бачення свiту. Скорпiони знайдуть упевненiсть в собi, тому що вони будуть здатнi пристосовуватися до iнших в речах зовнiшнiх, поверхневих, а також розумiти справжнi почуття людей. Тиждень може пройти пiд тягарем сумнiвiв i важких розчарувань. Передчуття Скорпiонiв можуть бути вiрними, оскiльки зiрки розташовують до тонкого вiдчуття всього того, що вiдбувається.
Сприятливi днi: 16, 18; несприятливi: 13.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: СТРІЛЕЦЬ (22 листопада – 21 грудня)

Тиждень характеризується несподiваними подiями, неприємними сюрпризами, вiстями. Серйозна сварка з близькою людиною може змiшати всi плани Стрiльцiв. Багато хто з них опиниться в станi розгубленостi i пригнiченостi. Друга половина тижня характеризується активiзацiєю внутрiшнього резерву, пiдвищенням життєздатностi, оптимiзмом. Практичний пiдхiд до справи, рацiональне використання енергiї, прекрасна органiзацiя справи допоможуть пiдвищити авторитет або полiпшити фiнансове становище.
Сприятливi днi: 17, 18; несприятливi: 14.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: КОЗЕРІГ (22 грудня – 20 січня)

Тиждень характеризується пiдкоренням вищим силам фiзичної природи людини. Вiрогiднi несподiванi подiї, чудове одужання, отримання загубленого. Козероги можуть остаточно визначити для себе мету свого життя. Проблеми у фiнансових питаннях тимчасово вiдступлять, проте зiрки указують на те, що незабаром вас чекають великi витрати. Необачнi кроки, якi зроблять Козероги заради своїх близьких, можуть серйозно нашкодити їм в майбутньому. Гонка за матерiальним благополуччям може привести в безвихiдь.
Сприятливi днi: 15, 17; несприятливi: немає.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: ВОДОЛІЙ (21 січня – 18 лютого)

Тиждень проходить пiд знаком духовного перетворення, подолання сумнiвiв. Цей тиждень покаже, наскiльки найближчим часом змiняться вашi плани. Зростають духовнi, творчi i фiзичнi можливостi. Ймовiрно, подiї розвиватимуться не зовсiм так, як планували Водолiї. Вони знову можуть натрапити на перешкоди. Несподiвана звiстка або сварка з близькою людиною може змiшати всi надiї i плани. Все залежатиме вiд того, що Водолiї встигли зробити, а також вiд правильностi вибору мети.
Сприятливi днi: 13, 16; несприятливi: 15.

Гороскоп на тиждень з 13-19 березня: РИБИ (19 лютого – 20 березня)

Цей тиждень пов`язаний з безкорисливiстю, милосердям, допомогою, зцiленням. Можливо, вiд вас чекають допомоги колеги, друзi або близькi. Ваше служiння всiм нужденним може стати причиною незадоволеностi в сiм`ї. Пасивний тиждень. Очiкується зниження рiвня життєвих сил Риб-бiзнесменiв. Дiловi зустрiчi не принесуть бажаних результатiв. Емоцiйне життя може бути нестабiльним.
Сприятливi днi: 18; несприятливi: 13.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW