Жінка 9 років виношувала "кам'яну дитину": лікарі розповіли моторошні подробиці



У Сполучених Штатах Америки жінка 9 років виношувала "кам'яну дитину" та відмовилась від надання медичної допомоги, що й стало причиною смерті пацієнтки.

Що сталось 

Колишня громадянка Конго, яка прибула в Сполучені Штати як біженка, звернулась у лікарню, жаліючись на розлад травлення, шлункові спазми та булькання.

Після обстеження лікарі виявили в уторобі жінки мертвий плід, який заважав кишечнику виконувати свої функції. Після цієї інформації пацієнтка почала стверджувати, що всьому причиною зла магія і хтось в Танзанії наклав на неї "закляття". А в результаті вона відмовилась від надання медичної допомоги, оскільки не довіряє лікарям.

Біженка вважала, що 9 років тому втратила дитину, а медики табору для біженців, де вона жила, звинуватили її у вживанні наркотичних речовин і, як наслідок, вбивстві дитини. Що й викликало її страх перед лікарями.

Медики Сполучених Штатів закликали колег звернути увагу та незвичний випадок, адже це не перша ситуація, коли в утробі жінок виявляли "кам'яних дітей".

Такі випадки були зафіксовані й раніше 

Так у 1996 році в статті "Журналу Королівскої медичної спільноти" було описано усього 290 подібних випадків.

А в 2013 році в Колумбії знайшли в тілі 82-річної жінки 40-річний зародок.

Медик Кемер Рамірес розповів, що лікар, який доглядав пацієнтку похилого віку, помітив аномалію в шлунку й вирішив, що це можуть бути камні в жовчному міхурі.

А у 2015 році 91-річна Естела Меленлес теж дізналась, що в її тілі більше 60-ти років перебував зародок. Цікаво, що жінка навіть не здогадувалась про свою колись імовірну вагітність.

Це відбувається тому, що плід не розвивається в матці, тому що він перемістився в інше місце. У цьому випадку черевна частина жінки не є життєздатним (місцем), і це те, що трапилося - кальцинований плід, тому що організм виробляє захисні механізми, і він кальцинується, поки не залишиться там інкапсульованим, - зазначив лікар Рамірес.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW