У Києві прощаються з легендарним командиром "Да Вінчі", який загинув під Бахмутом



Сьогодні, 10 березня, у Києві прощаються з Героєм України, командиром батальйону "Вовки Да Вінчі" Дмитром Коцюбайлом. Його тіло привезли до Михайлівського Золотоверхого собору.

Пізніше прощання продовжиться на Майдані Незалежності.

Про це повідомляє кореспондент OBOZREVATEL.

До Михайлівського собору прийшли сотні українців, які хочуть віддати данину пам'яті воїнові, що віддав життя, захищаючи Україну від споконвічного ворога. Храм переповнений людьми. Також українці зібралися й біля собору.

На прощання з Героєм прибула також прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін, яка сьогодні приїхала до Києва з офіційним візитом, разом із нею президент України Володимир Зеленський.

На війні Дмитро Коцюбайло – з початку російської агресії проти України у 2014 році. Свій останній бій 27-річний природжений воїн прийняв 7 березня під Бахмутом на Донеччині.

Напередодні, 9 березня, прощання з "Да Вінчі" проходило у селі Бовшів на Івано-Франківщині. Односельці вклонилися Героєві України у місцевому будинку культури, після того його відспівали у церкві.

"Да Вінчі" загинув 7 березня під Бахмутом. Трагічну звістку про смерть воїна у бою повідомив президент України Володимир Зеленський.

Читайте: У бою під Бахмутом загинув доброволець Правого Сектору, Герой України "Да Вінчі"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW