Ракетна атака на Київ: що у столиці з водою, світлом та теплом через добу після обстрілу



У Києві триває відновлення інфраструктури після ракетної атаки 9 березня. Так, в результаті обстрілів без тепла залишаються близько 30% споживачів.

Про це повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Відключення по електриці відсутні. Водопостачання в штатному режимі. Теплопостачання в процесі відновлення. Станом на 7:50 без тепла 30% споживачів. Роботи по відновленню тривали всю ніч і продовжуються зараз. Невдовзі обов’язково повернемо тепло киянам!, – зазначив Сергій Попко.

Нагадаємо, вчора 9 березня, російські окупанти завдали чергового масованого ракетного обстрілу по Києву. В результаті атаки від уламків ракети постраждало двоє людей. Також були пошкодженні більше 10 автомобілів.

Крім того, ми писали про те, що 9 березня, російські військові завдали чергових ракетних ударів по інфраструктурі Києва. Під ударом опинився об‘єкт енергетичної інфраструктури – його було пошкоджено. Через це у частини киян є проблеми з теплом та водопостачанням.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW