Буковинця можуть позбавити волі за домашнє насильство відносно матері



Слідчі відділення поліції міста Герца зібрали докази систематичного кривдження близької родички, що призвело до порушень психологічного здоров’я жінки. Кривднику загрожує позбавлення волі до двох років.

64-річний житель Острицької громади впродовж тривалого часу вчиняє домашнє насильство відносно своєї матері. 84-річна буковинка неодноразово повідомляла правоохоронцям, що син виганяє її з дому та погрожує фізичною розправою, - повідомила поліція Чернівецької області.

Поліцейські реагували на кожне повідомлення від жінки, складали протоколи про адміністративне правопорушення на зловмисника та проводили з ним профілактично-роз’яснювальну роботу.

У листопаді 2021 року районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративне стягнення.

Однак, правопорушник продовжував чинити психологічне та економічне насильство відносно своєї матері.

Слідчі зібрали докази вини буковинця та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Кривднику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

Читайте: Буковинця судитимуть за домашнє насильство відносно дружини

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW