Водій був тверезий. У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП на Надрічній



Ввечері 7 березня в Івано-Франківську на вулиці Надрічній водій Honda збив на смерть жінку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Загибла – 55-річна мешканка Рогатинської громади. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП області, пише Галка.

Правоохоронці встановили, що 25-річний водій автомобіля Honda Civic проявив неуважність, не врахував дорожньої обстановки та “правою передньою частиною транспортного засобу вчинив наїзд на жінку-пішохода”.

“55-річна жінка переходила проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм вона померла на місці. Водій зупинив автомобіль за кількасот метрів від місця аварії. Поліцейські перевірили мешканця Івано-Франківська вміст алкоголю в крові. Встановлено, що за кермом чоловік був тверезий”, – зазначили у поліції.

Автомобіль доставили на майданчик тимчасового тримання. А водія затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу Україну.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Івано-Франківщини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW