У Дніпрі попрощаються з рятувальницею Євгенією Дудкою: де та коли



Вона мала стати Генералом, як мріяла. Війська рф підступним ракетним ударом зруйнували життя речниці Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенії Дудки. Вона боролась 11 місяців до останнього подиху і вірила в Перемогу України. Вона перенесла десятки операцій і не дивлячись на страшний біль вона не припиняла говорити про важливі теми. Для багатьох вона стала справжнім прикладом незламності.

Стало відомо, де відбудеться прощання з Євгенією, передає редакція 056. 

Прощання з нею відбудеться 10 березня, об 11:00, в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (Набережна Заводська, 92Б).

У Дніпрі попрощаються з рятувальницею Євгенією Дудкою: де та коли, фото-1

Нагадаємо, що у вівторок, 7 березня пішла із життя речниця Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенія Дудка. 10 квітня 2022 року вона поїхала на місце ракетного удару по аеропорту у Дніпрі. Але коли виконувала завдання, підступні росіяни завдали повторної атаки. Вона отримала тяжкі травми, лікарі намагалися її врятувати, провели десятки операцій.

Спочатку за життя Євгенії боролись в Україні. Потім її доставили до клініки у Німеччині, де вона лікувалась понад півроку. У лютому 2023 року Євгенія повернулась в Дніпро.

Її смерть стала трагедією і для у сім'ї рятувальників Дніпропетровщини та загалом всієї Державної служби України з надзвичайних ситуацій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW