У Львові презентують фільм про роботу військових журналістів: коли та де



Всіх охочих запрошують на безкоштовний показ фільму про про роботу військових журналістів "Ефект присутності".

7 березня о 17:00 у Львові в Горіховому кіноцентрі Lviv Film Center на вулиці В. Великого, 14А презентують фільм про роботу військових журналістів "Ефект присутності". Вхід на подію вільний. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Подію організовує Військове телебачення України за підтримки Міністерства оборони України та Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Фільм "Ефект присутності" — повнометражний документальний фільм про роботу військових журналістів Центральної телерадіостудії Міністерства оборони під час повномасштабного вторгнення росії. Зокрема, розповідь від журналістів про бої за "ворота до Києва" село Мощун,  перший день звільнення Бучі, оборона міст Лисичанськ та Сіверодонецьк, обстріл Краматорського вокзалу, робота з Хімарсами.

Фільм присвячено пам'яті військового журналіста, майора Олексія Чубашева. Олексія знали, насамперед, як автора та ведучого першого в Україні військового реаліті-шоу "Рекрут UA". У 2021 році Олексій звільнився  в запас, але з початком повномасштабного вторгнення повернувся на службу. У червні 2022 року, в розпал найгарячіших боїв за Сіверодонецьк, під час виконання бойового завдання Олексій Чубашев загинув. У фільмі вперше продемонструються ексклюзивні кадри з останнього бою Олексія Чубашева.

Читайте також: Яка ситуація у Львові та області станом на 7 березня: про головне за добу

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW