Ваш родич потрапив в аварію: в Україну повернулася стара схема обману



Усе нове - добре забуте старе. В Україну знову повернулася популярна схема шахраїв.

Вони телефонують і розігрують історію "родич у біді". Іноді можуть обмежуватися дзвінком і фразою "це я". Потім вони називають найпоширеніші імена людей, які точно є у вашому суспільстві. На жаль, деякі люди все ще ведуться на подібне, втрачаючи гроші.

Ваш родич у біді

Нещодавно випадок застосування такої схеми зафіксували в Миколаївській області, про що відзвітували поліцейські. На щастя, шахрая вдалося затримати.

Він ошукав 76-річну жінку, представившись лікарем-ортопедом. Він розповів, що її онука, нібито, потрапила в аварію. Її телефон розбився, тому вона не може вийти на зв'язок. Під приводом термінової операції він виманив у неї домашню адресу, куди приїхав хлопець. Йому вона віддала 40 тисяч гривень і 2000 доларів, сподіваючись допомогти онуці.

Через деякий час вона вирішила їй зателефонувати і лише тоді зрозуміла, що її обдурили. На щастя поліцейським вдалося затримати хлопця, коли він спробував обміняти гроші. Під час затримання він розповів, що отримував від свого шефа від 20 тисяч гривень за те, що їздив за адресами і забирав гроші у літніх людей.

Читайте також: 

Почнеться майже літо: в Україну вже зовсім скоро прийде тепла погода



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW