На Львівщині викрили 28-річного мешканця, що допомагав чоловікам незаконного виїхати за кордон



Мешканець Самбірщини виготовляв фіктивні документи, щоб переправляти чоловіків за кордон. 

7 березня у пресслужбі поліції Львівщини повідомили, що правоохоронці перекрили ще один канал переправлення військовозобов'язаних за держкордон. 

Як встановили правоохоронці, 28-річний житель Самбірщини сприяв у виготовленні фіктивних документів, які надавали право чоловікам призовного віку виїхати за кордон. Він причетний щонайменше 20 фактів незаконного переправлення. 

Під час санкціонованих обшуків у нього вилучили документи, чорнові записи та інші речові докази, що підтверджують його причетність до організації незаконного переправлення осіб через кордон України.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Правоохоронці Львівщини перекрили ще один канал переправлення військовозобов’язаних за кордон
Фото: пресслужби поліції ЛьвівщиниПравоохоронці Львівщини перекрили ще один канал переправлення військовозобов’язаних за кордон
Фото: пресслужби поліції Львівщини

Читайте також: На Львівщині за добу затримали шестеро чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW