Ситуація у зоні відповідальності ОТУ «Суми» контрольована і стабільна, однак сумчан просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги



Очільник Сумської міської ТГ Олександр Лисенко провів щотижневу розширену нараду з представниками військових формувань в закритому форматі, за підсумками якої надав коментарі.

Учасники обговорили питання співпраці в напрямку оборони Сумської міської ТГ, у тому числі подальше облаштування інженерних споруд навколо Сум і матеріально-технічне забезпечення добровольчих формувань.

Говорячи про загальну безпекову ситуацію, Олександр Лисенко повідомив, що наразі, за інформацією військових, угруповань ворога у зоні відповідальності ОТУ «Суми» немає — ситуація стабільна і контрольована. Водночас посадовець наголосив на тому, що необхідно особливо уважно ставитися до сигналів повітряної тривоги.

«Хочу звернутися до всіх мешканців громади з проханням не нехтувати сигналами повітряної тривоги — ні вдень, ні вночі. Адже, за інформацією військових, зараз у акваторіях Азовського, Чорного, Середземного морів знаходяться кораблі з десятками ракет, тому потрібно бути готовими до можливих обстрілів ворога», — зазначив Олександр Лисенко.

Очільник громади порадив сумчанам слідкувати лише за офіційними джерелами інформації, зокрема офіційними сайтами Сумської міської ради і Сумської обласної військової адміністрації, аби уникнути розповсюдження фейків і штучного нагнітання ситуації в громаді.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW