Харківський “Металіст” зрівняв рахунок у матчі з “Рухом”, але не зміг втримати нічию, - ВІДЕО



 Сьогодні, 5 березня, у матчі 16-го туру УПЛ харківській “Металіст” приймав в Ужгороді на стадіоні “Авангард” львівській “Рух”.

На 4-Й хвилині Богдан Бойчук пробив вище воріт.

А на 6-й хвилині Климчук відгукнувся на подачу з глибини прийняв пас у штрафні та з ходу перекинув м'яч через воротаря, на щастя для харківʼян мʼяч полетів вище воріт.

На 10-й хвилині жовту картку отримав гравець “Рух” Веремієнко, який не встигаючи за Прядуном завалив його руками.

А на 17-й хвилині гості відкрили рахунок у зустрічі. Мисик видав чудовий пас на Климчук, який знаходився на лівому краю воротарської і гравець “Руху” обробивши мʼяч другим дотиком відправив його у ворота “Металіста” — 0:1.

А на 21-й хвилині Климчук мав чудовий час зробити дубль. Талес своїм пасом з правого флангу вивів форварда віч-на-віч з воротарем, але в останню мить завдать точного удару гравцю “Руху” перешкодив наздогнавший Климчука захисник харків'янин.

На 24-й хвилині Альваренга перевірив пильність Єрмолова ударом із середньої дистанції.

На 27-й хвилині знову міг забивати Климчук — він відгукнувся на флангову подачу Слюсара, однак не поцілив у дальній кут.

А на 31-й хвилині нарешті небезпечний момент зʼявився біля воріт “Руху”. Романюк шикарною передачею з глибини поля знайшов у штрафному Прядуна. Форвард “Металіста” ударом з гострого кута не зумів переграти досвідченого Паньківа.

На 33-й хвилині Альваренга з-за меж штрафного пробиває в один дотик — м'яч летиь вище воріт

На 38-й хвилині Талес увірвався у штрафну, але на щастя харківʼян удар бразильця прийшовся вище поперечини.

На 39-й хвилині Климчук вибігав віч-на-віч з Мизюком, однак цього разу центрбек прочитав задуми суперника та не дозволив зустрітися з Єрмоловим.

На 41-й хвилині Веремієнко притримав Прядуна на лінії штрафного, але навіть після падіння нападника рефері вирішив, що все у межах правил.

А за хвилину до закінчення першого тайму харківʼяни могли розрахувати на пенальті. Веремієнко у своєму штрафному заїхав по ногах Наумцю, але свисток рефері знову промовчав.

На початку другого тайму у “Металіста” відбулась подвійна заміна: замість Чідомере вийшов Панасенко, а Самуеля замінив Коркішко.

А на 49-й хвилині “Металіст” зрівняв рахунок. Бойчука, у штрафній поборовся на другому поверсі та скинув під удар Панасенку. Сергій пробив і після рикошету від Веремієнка м'яч влетів у лівий кут воріт “Руху” — 1:1.

На 54-й хвилині Таллес знайшов в районі 11-метрової позначки Соломона - кіпер "Металіста" впорався з ударом англійця.

На 58-й хвилині харківʼяни мали чудову нагоду вийти вперед. Панасенко продирався до чужих воріт, у метушні м'яч відскочив до Прядуна, який і відзначився сильним ударом, але поперечина врятувала ворота “Руха” від гола.

А на 76-й хвилині Мизюк, перехоплюючи передачу з правого флангу, ненавмисно продовжив на Соломона. Англієць витягну з-під все того ж Мизюка відправив м'яч на Карабіна, який переправив його у сітку воріт. “Рух” знову вийшов вперед 1:2.

В останні хвилини спроби харківʼян зрівняти рахунок на жаль так і ну були реалізовані точними та небезпечними ударами.

Після програшу "Металіст" займає 13 місце у турнірній таблиці потрапивши у небезпечну зону вильоту.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW