Пригожин допустив відхід від Бахмута та розповів про наслідки для рф



Пригожин допустив відхід від Бахмута та розповів про наслідки для рф, фото-1

З відступом найманців ПВК "Вагнера" з Бахмута буде зруйнований весь фронт. Після цього Збройні сили України перейдуть у наступ і наблизяться до російського кордону. Про це у відеозверненні заявив ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Він вважає, що у разі виходу "вагнерівців" з Бахмута відбудеться "ефект пружини".

"Наступна історична подія відбудеться, якщо ПВК Вагнера почне відкочуватися назад. Очевидно, що фронт розвалиться, можливо, навіть до самого російського кордону. Взагалі, ситуація буде складною для всіх парамілітарних організацій, які захищають інтереси Росії", - сказав ватажок бойовиків. За словами Пригожина, якщо така ситуація виникне, то українські війська вторгнуться в так звану "ЛНР" з усіх боків, "зметуть Луганськ, Сорокине і увійдуть на територію Росії".

Він також підкреслює, що російська влада покладе провину за невдачі у війні на своїх найманців. Нагадаємо, в Міноборони заявили, що в Бахмуті відбувається ротація військ, а не відведення. Британська розвідка стверджує, що елітні підрозділи Збройних сил України посилюють оборону Бахмута. Крім того, повідомляється, що російські окупанти все ще ведуть наступальні операції поблизу Бахмута Донецької області. Однак оточити чи захопити місто найближчим часом їм не вдасться.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW