Одягли жертві пакет на голову та вибивали зізнання: на Тернопільщині пред’явили обвинувачення керівнику слідчого управління



Начальнику відділу Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України повідомлено про підозру в незаконному проникненні у житло та катуваннітернополянина (ч. 2 ст. 127, ч.2 ст. 28 ч. 2 ст. 162 КК України).

Нагадаємо, що під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської обласної прокуратури у листопаді 2022 року повідомили про підозру у вищезазначених злочинах 3 співробітниківУправління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України.

За результатами здобутих доказів сьогодні повідомлено про підозру ще одного фігуранта кримінального провадження - начальника відділу вказаного Управління.

За даними слідства, працівники УСР незаконно проникли до квартири тернополянина.

Щоб змусити господаря помешкання зізнатись у збуті наркотиків, вони побили його, нанісши понад 19 ударів у різні частини тіла й одягнувши при цьому йому на голову поліетиленовий пакет,а на руки - кайданки.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється групою слідчих ТУ ДБР, розташованого у м.Львові.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW