Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 1 березня



Максим Козицький повідомив про головне за добу. 

Станом на ранок 1 березня голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, за цей період загроз ракетних ударів не фіксували.

За добу евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у нашу область прибули ще 72 людини. До Перемишля зі Львівщини вирушили 993 особи.

Крім того, Оброшинська молодь реалізувала ще один успішний проєкт на підтримку наших захисників. Влаштували перегляд фільмів і мультиків, виставку військової зброї та інших речей, які привезли з передової, продавали глиняний посуд й випічку. Завдяки цьому зібрали 270 тисяч гривень. Левову частку суми передали настоятелі трьох храмів громади. За ці кошти придбали три дрони, також долучилися до допомоги 103-й бригаді на мобільну СТО та придбання двох автомобілів.

Городоцька громада, за програмою USAID "ГОВЕРЛА", отримала два потужних генератори (90 кВт). Їх встановили у Братковицькому ЗЗСО та Городоцькому ЗЗСО №3 імені Героя України Івана Бльока. Пристрої допоможуть школам працювати у звичному режимі навіть під час знеструмлень.

Дрогобицька міська лікарня №1 отримала чергову допомогу від БФ з Італії Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona. Цього разу благодійники передали два нові апарати штучної вентиляції легенів.

Жителі Яворівської, Судововишнянської та Мостиської громад зібрали понад 5 тонн картоплі, 2,5 тонни макаронних виробів, більше ніж 300 продуктових наборів, засоби гігієни та інші потрібні речі. Щойно волонтери їх спакують, вони вирушать на Харківщину. Чергову поїздку у Куп'янську громаду вдалося організувати завдяки співпраці начальника Яворівської РВА Ярослава Коминського та ГО "Корміл".

Читайте також: Львів та Маріуполь об’єднають зусилля у відбудові українських міст

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW