В Маріуполі будівельники вже три місяці не отримують гроші. Ремонтні роботи загальмували



Після ремонтно-будівельного буму, який ми спостерігали в Маріуполі влітку з боку окупантів, зараз спостерігається гальмування. Будівництво нових об’єктів зупинене. Ремонтні роботи майже не проводяться.

«Ми все літо і початок осені непогано попрацювали, - розповів 0629 один з маріупольських будівельників, який не виїхав з міста і зараз заробляє на будівництві в окупованому Маріуполі. – Заробляли по 150 тисяч рублів на місяць. Але зараз замовлень майже немає. І з нам росіяни не розрахувались по деяких вже виконаних роботах. Близько трьох місяців не бачили грошей».

Інформацію про те, що ремонтні роботи в місті поставили на паузу, підтверджують і деякі місцеві мешканці. Люди скаржаться, що в деяких будинках почали встановлювати нові батареї, та вже місяць ніхто не приходить, нічого не робить. Сотні будинків досі стоять без вікон. І якщо ще восени по вулицях їздили вантажівки і доставляли вікна, то зараз на вулицях лише військова техніка.

Радник міського голови Петро Андрющенко з посиланням на власні джерела повідомив, що і будівництво будинків під іпотеку, яку анонсували росіяни в кінці минулого року, також відкладено через незрозумілу для росіян ситуацію на фронті.

«Московські забудовники повідомили місцевих гауляйтерів, що будівництво розпочнеться не раніш середини весни, коли “росія візьме Запоріжжя”. Тобто – ніколи», - написав Андрющенко.

Нагадаємо, що на минулому тижні як мінімум 14 ударів здійснили ЗСУ по позиціях російських військових в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW