До суду передали справу посадовця з Вінниччини - допустив забруднення річки



28 лютого слідчі направили до суду матеріали кримінального провадження відносно 48-річного головного інженера підприємства на Вінниччині, який допустив забруднення місцевої річки стічними водами. 

Досудове розслідування встановило, що підозрюваний, перебуваючи в посаді головного інженера одного з комунальних підприємств на Вінниччині допустив скид неочищених стічних вод у водний об’єкт, що суперечить умовам дозволу на спеціальне водокористування. 

Своїми протиправними діями посадовець завдав шкоди навколишньому середовищу. Дії правопорушника слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 242 КК України (порушення правил охорони вод (водних об’єктів), що спричинило забруднення поверхневих вод і створило небезпеку для довкілля), - інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

До суду передали справу посадовця з Вінниччини - допустив забруднення річки, фото-1

Передали матеріали до суду

За цей злочин передбачено покарання - штраф від однієї тисячі до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років, або обмеження волі на той самий строк. 

Матеріали з обвинувальним актом направлені до суду.

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW