Ситуація вкрай напружена: найбільш підготовленні "вагнерівці" хочуть оточити Бахмут, - МАПА



Триває триста сімдесята доба російського широкомасштабного вторгнення. російська федерація основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському напрямку Донецької області. Ситуація там вкрай напружена.

Про це повідомляє сайт 056.

За словами командувача Сухопутних військ ЗСУ генерала-полковника Олександра Сирського, попри суттєві втрати, ворог кинув у наступ найбільш підготовлені штурмові загони вагнера, які намагаються прорвати оборону наших військ та оточити місто.

"У боях за Бахмут наші воїни показують кількісні приклади стійкості, мужності й героїзму", — наголосив він.

Про те, що окупанти хочуть взяти в кільце Бахмут розповів і командир групи аеророзвідки "Мадяр" вчора, 27 лютого. Він зазначив, що це місто залишається епіцентром штурмових дій ворога.

Президент України Володимир Зеленський у зверненні ввечері 27 лютого також зазначив, що ситуація в районі Бахмута ускладнюється. російські війська намагаються знищити всі укріплені позиції сил оборони, щоб просунутися в місті.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

Ситуація вкрай напружена: найбільш підготовленні "вагнерівці" хочуть оточити Бахмут, - МАПА, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW