Росіяни вночі обстріляли частину ДСНС у Святогірську. Є загиблі та поранені, - ФОТО



Вночі росіяни обстріляли Святогірськ, поцілили у частину ДСНС – за попередньою інформацією, 1 рятувальник загинув, ще 4 поранені. 

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

“Це – усвідомлений і цинічний удар не по військовим, а по тим, хто допомагає виживати цивільним навіть під час активних бойових дій. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого рятувальника, швидкого одужання пораненим. Росіяни за все понесуть кару!” - наголосив Кириленко.

Він також зазначив, що оперативна обстановка на решті території області залишається незмінно напруженою вздовж всієї лінії фронту, а також у відносному тилу. Зокрема, під обстріл потрапило смт Шевченко Покровської ТГ – пошкоджено 11 будинків, без жертв.

На Волноваському напрямку під вогнем Вугледар та Новоукраїнка – інформація про постраждалих не надходила.

На Донецькому напрямку 1 людина загинула і 1 поранена у Курахівці – там пошкоджено 2-поверхівку, 2 приватних будинки і адмінбудівлю. Також у Курахівській ТГ пошкоджено будинок у Вовченці. Зафіксовано артобстріли в Мар’їнській,  Очеретинській та Авдіївській громадах.

На Горлівському напрямку 3 цивільних поранено у Костянтинівці – у місті пошкоджено 7 будинків. Ще 2 будинки пошкоджено в Іванопіллі – там без жертв. Вдалося встановити інформацію, що в Бахмуті поранено щонайменше 2 людини, пошкоджено багатоповерхівок, школу і крамницю. Тривають інтенсивні обстріли у Соледарській громаді: пошкоджено 5 будинків у Васюківці і 6 у Федорівці.

На Лисичанському напрямку потерпає Сіверськ – за добу пошкоджені приватні будинки на двох вулицях міста.

Всього за добу росіяни вбили 1 цивільного на Донеччині, поранили ще 9. 

Фото Павла Кириленка/Facebook

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW