“Хочу одного – пришвидшити нашу Перемогу”. Маріупольчанка записалася до “Гвардіі наступу”



Жителька Маріуполя військовослужбовиця Прикордонної служби Ірина Райлян, яка зараз проживає у Рівному, одна з перших подала заявку на приєднання до "Гвардії наступу".

Про це повідомила пресслужба Маріупольської міськради.

24 лютого 2022 року застало її з чоловіком і маленьким сином у рідному Маріуполі. Ірині довелося вибиратися з пекла, щоб врятувати дитину. А її чоловік потрапив до полону, де й досі перебуває

"Маріуполь – це наш дім. Там народився мій син. Усе було - робота, свій будинок. А потім почалася війна. Чоловік в полоні. Ніколи не пробачу", — цитують Ірину у міськраді.

Ірина каже, відсиджуватися в тилу не хоче. Прагне визволяти Україну від окупантів.

"Усі ми пройшли у Маріуполі справжнє пекло. Тепер хочу одного – пришвидшити нашу Перемогу", – зазначила Ірина.

Нагадаємо, що Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до “Гвардії наступу”.  У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад. 

Так, наприклад, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють».  Подати анкету можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну  «гарячу лінію» 0 800 406 700. Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.  

Читайте також:

"Є дуже хороші результати". Зеленський повідомив про формування "Гвардії наступу"

"Азов", "Кара-Даг", "Лють"... Більше 17 тисяч добровольців вже вступили в "Гвардіюнаступу", - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW