20-річний прикарпатець викрав автомобіль сусіда – злодія швидко спіймали



20-річний мешканець Бурштина з гаража сусіда викрав його легковик. Поліцейські за лічені години розшукали автокрадія та транспортний засіб.

Минулих вихідних до галицьких поліцейських звернувся мешканець Бурштина. Чоловік повідомив, що вночі з гаражного приміщення викрадено його транспортний засіб марки «ВАЗ».

Отримавши повідомлення, поліцейські негайно виїхали на місце злочину. І вже за кілька годин виявили викрадений легковик на узбіччі дороги в одному із населених пунктів у Рогатинській територіальній громаді, а опісля розшукали й підозрюваного у злочині.

Про це пише “Галка” з посиланням на поліцію Прикарпаття.

Встановлено, що сусід потерпілого вночі, пошкодив вхідні двері гаража, проник всередину та викрав його авто.

Затриманий неодноразово судимий за угони та майнові злочини. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті зловмиснику передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Невдовзі йому повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW