Дев'ять разів за ніч агресор бив по Дніпропетровщині: ситуація в регіоні станом на ранок



Розпочалася триста шістдесят сьома доба російського широкомасштабного вторгнення. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок.

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що дев'ять разів за ніч агресор бив по Нікопольщині з важкої артилерії. Смертоносні снаряди вгатили по Нікополю та Марганцю. Минулося без постраждалих. Є значні руйнування.

У Нікополі понівечені одразу три ліцеї. Пошкоджено адмінбудівлю, два приватні підприємства та магазин. 

У місті побиті 10 багатоповерхівок та 11 приватних будинків, господарські споруди, авто. Ушкоджень зазнали газогони та  лінія електропередач.

У Марганці пошкоджені 12 приватних будинків, 10 господарських споруд, газогін та електромережа. Загорівся автомобіль - пожежу вже приборкали. 

Обстеження територій триває.

Сергій Лисак зауважив, що попри жахливу ніч героїчна Нікопольщина тримається. Незламні люди незламної Дніпропетровщини! Та побажав всім тихого легкого дня. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук також додав про безпекову ситуацію в регіоні. 

Нікопольщина зазнала дев‘яти ворожих атак протягом ночі: окупанти вдарили по Нікополю та Марганцю з важкої артилерії. Гатили по житловим районам. Люди не постраждали. 

У Нікополі понівечено 10 п’ятиповерхівок та 11 приватних осель, господарські споруди, 3 навчальні заклади, 2 приватні підприємства, магазин, адмінбудівлю, автівку, газогони і електромережі. 

В Марганці внаслідок обстрілу зайнялася машина, пожежу ліквідовано. Пошкоджень зазнали 12 приватних будинків, 10 господарських споруд, авто, газогін і лінія електропередач. 

Щодо інших районів області – більше ворожих обстрілів не зафіксовано.

Микола Лукашук зазначив, за даними Генштабу, рівень загрози ракетних ударів по всій Україні залишається високим.

"Будь ласка, дотримуйтеся правил безпеки під час повітряної тривоги. 

Все буде Україна", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW