Житомиргаз:Перший ШГРП у 2023 році уже встановлено!



Фахівці Бердичівського відділення АТ «Житомиргаз» встановили новий шафовий газорозподільний пункт у с. Катеринівка. Нове обладнання забезпечить безаварійну та безперебійну доставку газу для усіх споживачів населеного пункту. Сучасний регулятор тиску від європейського виробника Pietro Fiorentini Spa, яким оснащений ШГРП, підтримуватиме постійний тиск газу в мережі й забезпечуватиме коректну та безпечну роботу газових приладів.

Встановлення даного ШГРП є частиною редизайну газових мереж, що спрямований на оптимізацію системи газопостачання. Його заміна дасть змогу вивести будинкові регулятори тиску для споживачів с. Катеринівка, що в свою чергу скоротить виробничі та технологічні втрати, а також підвищить безпеку розподілу газу усім абонентам населеного пункту.

Наразі фахівці уже завершують роботи й найближчим часом здійснюватимуть благоустрій майданчику: проведуть асфальтування площадки й встановлять огорожу.

АТ «Житомиргаз» продовжує здійснювати критично необхідну модернізацію мережі для підвищення безпеки розподілу, адже оновлення мереж гарантує стабільний та безпечний розподіл газу.

Джерело: АТ «Житомиргаз»

Житомиргаз:Перший ШГРП у 2023 році уже встановлено!, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW