Цей рік був дійсно довшим, ніж усе попереднє життя... Але цей рік показав усьому світу – нас не злякати, не зламати та не перемогти, - Мирноградська МВА



Ми пам'ятаємо, як рівно рік тому світ змінився. Змінилось життя кожного з нас. В Україну прилетіли перші ворожі ракети. Пише прес-служба Мирноградської МВА.

"Багато хто у перші години не вірив у той факт, що в 21 столітті сусідня країна може бити ракетами по мирних містах, не вірили, що почалася повномасштабна війна. Була чітка рішучість боротися, незважаючи ні на що, і відстояти Україну! Було розуміння того, що треба діяти якнайшвидше!",- йдеться у повідомленні. 

Самовіддана праця лікарів, працівників комунальних підприємств, волонтерів, рятувальників, енергетиків – сотні тисяч українців підтримували один одного, допомагали біженцям, допомагали військовим.

"Ми пам'ятаємо всіх загиблих цивільних та всіх військових, хто віддав свої життя, захищаючи Батьківщину. Цей рік був дійсно довшим, ніж усе попереднє життя... Але цей рік показав усьому світу – нас не злякати, не зламати та не перемогти. Війна не закінчилася і потрібно ще багато сил для Перемоги. Ми продовжуємо працювати. Дякуємо  кожному, хто зробив свій внесок у боротьбу з ворогом! Разом - ми обов'язково переможемо!", - йдеться у телеграм-каналі МВА.

Цей рік був дійсно довшим, ніж усе попереднє життя... Але цей рік показав усьому світу – нас не злякати, не зламати та не перемогти, - Мир..., фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW