На Кам'янеччині оштрафували водія за спробу підкупити копа



Суд визнав винним 41-річного мешканця Дунаєвецької ОТГ, який з метою повернення тимчасово вилученого автомобіля, намагався "домовитись" із працівниками поліції.

Як було встановлено, в ході виконання своїх обов’язків працівниками поліції було виявлено факт керування особою транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, в зв’язку з чим складено відповідний протокол про вчинення адміністративного правопорушення та поміщено автомобіль на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

В подальшому, вказаний водій, з метою повернення тимчасово вилученого автомобіля вирішив "домовитись" з працівниками поліції, запропонувавши їм неправомірну вигоду в виді 2000 грн, чим, окрім адміністративного правопорушення, вчинив кримінальний злочин - пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі.

Таким чином, окрім відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння вказана особа понесла також кримінальну відповідальність за ст.369 КК України, в виді штрафу в розмірі 17 тис. грн.

Читайте також:"Родини погорільців на Кам’янеччині отримали допомогу на відновлення майна".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW