«Пиз*ить»: Матвієнко зганьбилася під час виступу Путіна



Валентина Матвієнко вляпалася у черговий скандал.

Під час виступу Владіміра Путіна камера підловила спікерку Ради федерацій на цікавому моменті, коли вона, здається, «не погодилася» з диктатором.

На відео видно, що під час виступу Путіна, Матвієнко звернулася до колеги поруч і прошептала щось, що звучало як лайка. Це стало причиною бурхливих дискусій в інтернеті, адже дійсно, здається, що Матвієнко висловилася досить категорично про путлєра.

Цей фрагмент запису одразу став вірусним, а користувачі почали активно його обговорювати.

"Дивлюся звернення Путіна, і тут Матвієнко не погоджується з ним. Каже: "Пиз*ить". Ось, бачите? Так, таке буває", - прокоментував один з них.

І поки дехто вважає, що це просто було якесь приватне жартівливе слово, інші ж дивляться на цю ситуацію серйозніше, вбачаючи у цьому вираз незгоди з політикою кремля.

Нагадаємо, Валентина Матвієнко – відома російська політична діячка, яка вже більше 20 років займається державною службою. Наразі вона є спікеркою Ради федерацій, яка вже неодноразово викликала скандали своїми висловлюваннями. Але ця ситуація стала особливою через те, що вона відбулася в присутності диктатора Володимира Путіна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW