У Миколаєві готують соціальний проєкт, який дозволить містянам і надалі отримувати питну воду безкоштовно



У Миколаєві розробляють соціальний проєкт, який в подальшому дозволить містянам продовжити отримувати питну воду безкоштовно. 

Як повідомив директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов в інтерв'ю на телеканалі "МАРТ", підприємство пробурило 45 свердловин, встановило системи зворотного осмосу і щоденно видає близько півтори тисячі кубів очищеної води населенню. 

- Це ми даємо людям, а виробляти ми можемо набагато більше. Тому що станції є різні від півтора куба на годину до трьох кубів на годину. Але в середньому ми видаємо людям півтори тисячі кубів води,- поянив Логвінов. 

За словами Миколи Логвінова, у місті розробляют соціальний проєкт "Питна вода для населення". Місто компенсуватиме  "Миколаївоблтеплоенерго" витрати на обслуговування цих станцій, а підприємство продовжить видавати миколаївцям питну воду безкоштовно.

- Я думаю, що це буде безкоштовно не один рік, не два та не п'ять. Навіть при відновленні нормального водопостачання у місті ми повинні розуміти, що ідеальна питна вода в трубах відразу не з'явиться. Тому що солона вода завдала шкоди системі, ми маємо розуміти, що можливі відключення у мікрорайонах і, навіть, міста. Тому це має працювати, як соціальний проєкт навіть більш ніж на 5 років,- пояснює директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго".

Нагадаємо, де розташовані та як працюють точки видачі безкоштовної питної води в Миколаєві. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW