Супердобриво для кімнатних рослин: як "бурякова вода" може врятувати ваші квіти



З настанням весни у кімнатних рослин почнеться період активного росту. Для цього господарям варто потурбуватися, аби у них вистачало поживних речовин. Щоб підживити рослини, можна приготувати надзвичайно просте й дуже корисне добриво з буряка.

Як відварений буряк може допомогти кімнатним рослинам

Фахівці зазначають, що буряковий відвар може стати ідеальним добривом для всіх видів кімнатних рослин. Коли ми варимо цей овоч, у воду потрапляє величезна кількість корисних речовин та поживних елементів, які містяться в самому буряку.

Так у відварі є калій, магній, фтор, марганець і фосфор. Крім того, на приготування такого добрива не піде багато часу. А сам буряк можна використати для якогось салату або приготувати з нього іншу страву.

Як приготувати добриво

Добре промийте буряк та покладіть його в каструлю. Залийте водою та поставте на вогонь. Варіть буряк до моменту, поки він не стане готовим. Потім дістаньте овоч, а відвару дайте охолонути. Перелийте рідину в зручну ємність так, щоб відвар займав її половину. До "бурякової" додайте чисту воду.

Використовуйте добриво один раз на тиждень. Цього буде достатнього, аби підживити рослинни й надати їм сил для росту й цвітіння.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW