У Шостці поліція викрила чоловіка у незаконному зберіганні зброї та наркотичних засобів



Автомат, пістолет, набої до них та наркотичні речовини виявили правоохоронці в гаражі місцевого мешканця. Все знайдене було вилучене, а за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Співробітники сектору кримінальної поліції та слідчі Шосткинського районного управління поліції провели санкціонований обшук в гаражному приміщення та вдома у 40-ка річного чоловіка. В ході якого поліцейські виявили автомат Калашникова та набої до нього у кількості 235 штук. Також було знайдено пістолет Макарова разом з патронами.

Окрім того, зловмисник зберігав сухі кущі рослини, імовірно коноплі, та згорток з висушеною подрібненою речовиною ззовні схожою на канабіс.

Все виявлене в ході слідчо-оперативних дій правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW