Вночі у Звягелі нетверезий водій скоїв наїзд на жінку та втік з місця ДТП



У неділю о 23:45 до звягельської поліції надійшло повідомлення про ДТП: водій травмував жінку на узбіччі й утік. Про це йдеться у повідомленні Звягельського районного відділу поліції.

Слідчо-оперативній групі, що прибула на місце пригоди, стало відомо наступне: водій автомобіля Ford Focus їхав однією з міських вулиць та здійснив наїзд на 33-річну звягелянку, яка була на узбіччі. Однак замість викликати допомогу, він поїхав геть.

Оскільки жінка отримала травми, її доставили до медзакладу. А поліція за пів години знайшла втікача та автівку: водієм та власником авто виявився 27-річний звягелянин, своє авто він «заховав» на території приватного домоволодіння.

Також поліція помітила, що чоловік нетверезий, у результаті драгер зафіксував у крові 1,22 проміле алкоголю. Виявилось, що чоловік випивав у місцевому кафе, а тоді поїхав за кермом у такому стані.

– Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ, – йдеться у повідомленні.

За подібне водія чекає один із варіантів покарання: штраф розміром від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи терміном до 2 років, чи арешт – до 6 місяців, або навіть обмеження волі до 3 років. Звичайно, на три роки позбавлять і права керувати транспортними засобами.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW