Чернігів — місто-мученик: делегація Реймса побувала на Сіверщині



На поточному тижні у Чернігові побувала делегація французького міста Реймс, у складі заступника мера Реймса з міжнародних та партнерських відносин Дімітрія Удіна, заступника керівника апарату мерії Ремі Грандмандже та художника Арно Шулера.

Як ми повідомляли раніше, пан Шулер створив у Чернігові кілька графіті.

Повертаючись з Чернігова, представники французького міста завітали до Посольства Франції в Україні. Повідомляючи про цей візит, французькі дипломати зазначили, що Реймс та Чернігів розпочинають академічне, культурне та меморіальне партнерство, а також назвали Чернігів "містом-мучеником". 

Раді вітати в #Києві представників #Реймса

які приїхали зустрітися з колегами з #Чернігова, міста-мученика, якому Франція надає гуманітарну допомогу. Реймс та Чернігів розпочинають академічне, культурне та меморіальне партнерство. Багатообіцяюче! https://t.co/ufLog7uoPZ

— La France en Ukraine  (@FranceenUkraine) February 16, 2023

Нагадуємо, Франція взяла шефство над відновленням Чернігівщини. Про те, чим французи допомагають нашому місту та області ми розповідали в окремому матеріалі. 

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW